Sugerowany sposób przygotowania Paleolitycznych spaghetti Balance Food:
Gotować w osolonej wrzącej wodzie przez 1-4 minuty. Odcedzić i opłukać!
Waga netto: 250 g
Składniki: mąka złotego siemienia lnianego, skrobia tapiokowa, mąka sezamowa, całe jajka, mąka z łupin babki płesznik, woda pitna
Alergeny: mąka sezamowa, jajka!
Kraj pochodzenia: UE
Średnia wartość odżywcza w 100 g produktu:
- Energia: 1631 kJ / 387 kcal
- Tłuszcz: 9,6 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
- Węglowodany: 49,1 g
- w tym cukry: 0,4 g
- Błonnik: 6,2 g
- Białko: 22,5 g
- Sól: 0,18 g
Informacje dotyczące wartości odżywczych mają charakter orientacyjny! Faktyczne wartości odżywcze na opakowaniu mogą się różnić od podanych tutaj. Prosimy pytać naszych kolegów o aktualne wartości odżywcze!