Balance Food Paleolityczny suchy makaron z mąką sezamową, vermicelli 250g
Balance Food Paleolityczny suchy makaron z mąką sezamową, vermicelli 250g
13,53

Balance Food Paleolityczny suchy makaron z mąką sezamową, vermicelli 250g

Balance Food Paleolityczne suche ciasto vermicelli jest wykonane z mąki sezamowej, skrobi z tapioki, złotej mąki z siemienia lnianego, łupin nasion plantanów i świeżych jaj, co czyni je idealnym wyborem dla osób przestrzegających paleo stylu życia, a także dla osób z nietolerancją glutenu i dietami niskowęglowodanowymi! Paleolityczny makaron spaghetti to niezbędny dodatek do dań kuchni włoskiej.
13,53
Punkty po zakupie: 0,27 zł
Detale

Balance Food Paleolityczna propozycja przygotowania spaghetti:



Gotować w osolonej wodzie przez 1-4 minuty. Przefiltrować i przepłukać!

Masa netto: 250 g

Składniki: mączka z nasion lnu, skrobia z tapioki, mąka sezamowa, jajko pełne, mąka z łupin babki płesznik, woda pitna

Alergeny: mąka sezamowa, jajko!


Miejsce pochodzenia: EU


Średnia wartość odżywcza na 100 g produktu:

- Energia: 1631 kJ / 387 kcal
- Tłuszcz: 9,6 g
- z czego nasycone kwasy tłuszczowe: 2,1 g
- Węglowodany: 49,1 g
- z czego cukier: 0,4 g
- Błonnik: 6,2 g
- Proteiny: 22,5 g
- Sól: 0,18 g

Informacje o wartości odżywczej służą wyłącznie celom informacyjnym! Rzeczywiste wartości odżywcze na opakowaniu mogą się różnić od podanych tutaj. W celu uzyskania aktualnych wartości odżywczych prosimy o kontakt z naszymi kolegami!

podobne produkty