Balance Food Paleolityczna propozycja przygotowania spaghetti:
Gotować w osolonej wodzie przez 1-4 minuty. Przefiltrować i przepłukać!
Masa netto: 250 g
Składniki: mączka z nasion lnu, skrobia z tapioki, mąka sezamowa, jajko pełne, mąka z łupin babki płesznik, woda pitna
Alergeny: mąka sezamowa, jajko!
Miejsce pochodzenia: EU
Średnia wartość odżywcza na 100 g produktu:
- Energia: 1631 kJ / 387 kcal
- Tłuszcz: 9,6 g
- z czego nasycone kwasy tłuszczowe: 2,1 g
- Węglowodany: 49,1 g
- z czego cukier: 0,4 g
- Błonnik: 6,2 g
- Proteiny: 22,5 g
- Sól: 0,18 g
Informacje o wartości odżywczej służą wyłącznie celom informacyjnym! Rzeczywiste wartości odżywcze na opakowaniu mogą się różnić od podanych tutaj. W celu uzyskania aktualnych wartości odżywczych prosimy o kontakt z naszymi kolegami!