Detale
"Hiszpańska fabryka czekolady Trapa od 1891 roku produkuje swoje czekolady w wyjątkowej jakości. W ich ofercie, oprócz tradycyjnych, premium gorzkich i mlecznych czekolad, znajduje się również szeroki wybór czekolad o różnych smakach, a także czekolad bez cukru. Waga netto: 90 g
Składniki: cukier, masło kakaowe, pełnotłuste mleko w proszku bez laktozy, masa kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, aromaty. Zawartość suchej masy kakaowej: minimum 34%.
Alergeny: Może zawierać śladowe ilości orzechów.
Kraj pochodzenia: Hiszpania
Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu, z dala od światła słonecznego.
Optymalna temperatura spożycia to 18-21°C.
Jakość zachowana do daty wskazanej na opakowaniu (dzień/miesiąc/rok).
Średnia wartość odżywcza w 100 g produktu:
Energia: 2296 kJ / 550 kcal
Tłuszcz: 34 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 21 g
Węglowodany: 54 g
- w tym cukry: 53 g
Białko: 6,6 g
Sól: 0,14 g
Dane dotyczące wartości odżywczych mają charakter informacyjny! Aktualne wartości odżywcze na opakowaniu mogą różnić się od podanych tutaj. Prosimy o kontakt z naszymi pracownikami w celu uzyskania aktualnych informacji o wartościach odżywczych!