Najlepsza ostra paprykowa pasta 200 g
Najlepsza ostra paprykowa pasta 200 g
17,13

Najlepsza ostra paprykowa pasta 200 g

Głównym składnikiem ich paprykowej pasty jest papryka Kapia, ożywiająca czerwona odmiana papryki o gęstym miąższu, uprawiana w ich okolicy. Zbiór odbywa się w pełni dojrzałym wieku, zawsze starannie wybieraną paprykę ręcznie. Jej wyjątkowy smak i aromat zawdzięcza wysokiej zawartości cukru. Ponadto papryka Kapia zawiera wiele witaminy C, którą chcą jak najwięcej zachować podczas przetwarzania. Aby ich sos miał również węgierski pikantny smak, dodają do niego paprykę do przypraw, która jest uprawiana w Bordány i zbierana w tym samym czasie co Kapia.
17,13
Punkty po zakupie: 0,34 zł
Detale
Waga netto: 200g

Nie zawiera dodatkowych konserwantów ani substancji dodatkowych. Konserwowane przez obróbkę cieplną.
Składniki: papryka Kapia (40%), cebula czerwona, pieprz chili, jabłko, pomidor, olej słonecznikowy, cukier, koncentrat pomidorowy, ocet, sól, ziarna musztardy

Średnia wartość odżywcza w 100g:
Energia: 313 kj / 74 kcal
Tłuszcze: 1 g
w tym tłuszcze nasycone: 0 g
Węglowodany: 15,4 g
w tym cukry: 4,8 g
Białko: 2,2 g
Sól: 2 g

Dane odżywcze są informacyjne! Rzeczywiste wartości podane na opakowaniu mogą różnić się od tych tutaj podanych. Prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta w celu uzyskania aktualnych informacji odżywczych!
podobne produkty