Trapa Stevia, mleczna czekolada, 75g
Trapa Stevia, mleczna czekolada, 75g
6,25

Trapa Stevia, mleczna czekolada, 75g

Stevia Chocolate Extrafino to bezglutenowa czekolada mleczna, więc idealna dla osób z nietolerancją glutenu. Dzięki brakowi cukru jest doskonałą opcją na zdrową przekąskę.

Hiszpańska fabryka czekolady Trapa produkuje czekolady o wyjątkowej jakości od 1891 roku. W ich ofercie znajdziesz nie tylko tradycyjne, premium czekolady mleczne i gorzkie, ale także szeroką gamę różnych smaków, w tym czekolady bez cukru. Czekolady bez cukru są przygotowywane z naturalnymi słodzikami, takimi jak maltitol i stevia, dzięki czemu osoby z cukrzycą mogą je śmiało spożywać!
6,25
Punkty po zakupie: 0,12 zł
Detale
Masa netto: 75 g

Składniki: Słodziki (maltitol i stevia (0,02%)), masło kakaowe, mleko pełne w proszku, masa kakaowa, masło, emulgator (lecytyna sojowa) i aromaty. Zawartość suchej masy kakaowej w mlecznej czekoladzie: minimum 30%

Alergeny: mleko pełne w proszku, masło, soja. Może zawierać śladowe ilości mleka i orzechów.

Nadmierna konsumpcja może wywołać działanie przeczyszczające.

Pochodzenie: Hiszpania

Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu, chronić przed światłem słonecznym.
Optymalna temperatura spożycia między 14 a 21 °C.
Termin przydatności do spożycia podany na opakowaniu (dzień/miesiąc/rok).

Średnia wartość odżywcza w 100 g produktu:

Energia: 1920 kJ / 464 kcal
Tłuszcz: 32 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22 g
Węglowodany: 58 g
- w tym cukry: 6,7 g
- w tym alkohole wielowodorotlenowe: 50 g
Białko: 5,2 g
Sól: 0,13 g

Informacje o wartościach odżywczych są orientacyjne! Rzeczywiste wartości mogą różnić się od podanych tutaj. Proszę pytać o aktualne dane wartości odżywczych u naszych pracowników!
podobne produkty