Trapa Intenso Blanco Avellana 175g - Biała czekolada z całą orzechami laskowymi

Biała czekolada Trapa z kawałkami orzechów laskowych to doskonały wybór dla osób z nietolerancją glutenu. Produkt jest wytwarzany z własnej mieszanki czekolady marki Trapa, co sprawia, że jego smak jest jeszcze lepszy niż tradycyjnej białej czekolady. Pomimo że jest bezglutenowy i bezcukrowy, jest znacznie zdrowszy.

Hiszpańska fabryka czekolady Trapa produkuje czekolady najwyższej jakości od 1891 roku. W ich ofercie znajduje się szeroki wybór produktów, obejmujący tradycyjne, premium czekolady mleczne i gorzkie, a także różne smaki oraz czekolady bez dodatku cukru.
12,15
Punkty po zakupie: 0,24 zł
Detale
Waga netto: 175 g

Składniki: Cukier, masło kakaowe, orzechy laskowe (20%), pełne mleko w proszku, masło, emulgator (lecytyna sojowa) i aromaty. Może zawierać śladowe ilości innych orzechów.

Pochodzenie: Hiszpania

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od światła słonecznego.
Optymalna temperatura spożycia między 18 a 21 °C.
Jakość utrzymuje się do daty podanej na opakowaniu (dzień/miesiąc/rok).

Średnia wartość odżywcza w 100 g produktu:

Energia: 2478 kJ / 595 kcal
Tłuszcz: 41 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18 g
Węglowodany: 48 g
- w tym cukry: 47 g
Białko: 7,1 g
Sól: 0,15 g

Dane dotyczące wartości odżywczych mają charakter orientacyjny! Aktualne dane na opakowaniu mogą różnić się od podanych tutaj. Prosimy o zapytanie o aktualne dane dotyczące wartości odżywczych u naszych pracowników!
Csomagajánlatok
podobne produkty