Balance Food Makaron Rogaliki - z ciecierzycą i siemieniem lnianym 250 g (Bezglutenowy, o zmniejszonej zawartości węglowodanów, bez jajek)
Balance Food Makaron Rogaliki - z ciecierzycą i siemieniem lnianym 250 g (Bezglutenowy, o zmniejszonej zawartości węglowodanów, bez jajek)
8,74

Balance Food Makaron Rogaliki - z ciecierzycą i siemieniem lnianym 250 g (Bezglutenowy, o zmniejszonej zawartości węglowodanów, bez jajek)

Makaroniki w kształcie rożków Balance Food zostały wykonane z mąki z ciecierzycy wzbogaconej o siemię lniane, co sprawia, że są bogate w błonnik pokarmowy oraz są produktem o obniżonej zawartości węglowodanów i bezglutenowym. Są także wolne od soi i jajek, więc stanowią doskonały wybór dla osób praktykujących weganizm.
8,74
Punkty po zakupie: 0,17 zł
Detale

Balance Food Makaron z Ciecierzycy z Lenem - Zalecenia dotyczące przygotowania:



Umieść makaron w dziesięciokrotnie większej ilości wrzącej, lekko posolonej wody z niewielką ilością oleju, gotuj przez 8-10 minut, a następnie spłucz zimną wodą.



Masa netto: 250 g

Składniki: mąka z ciecierzycy, mąka lniana, mąka konjac, woda

Niski poziom węglowodanów, bezglutenowy, bez jajek, bez soi, bogaty w błonnik pokarmowy, źródło białka!

Pochodzenie: UE

 

Zwracamy uwagę, że składniki tego produktu są w zasadzie bezglutenowe, ale opakowanie nie jest wykonywane w 100% bezglutenowej fabryce, dlatego może zawierać śladowe ilości glutenu.

Średnia wartość odżywcza w 100 g produktu:

- Energia: 1518 kJ / 364 kcal
- Tłuszcz: 6,8 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
- Węglowodany: 32,5 g
- w tym cukry: 7,1 g
- Błonnik: 27,4 g
- Białko: 28,6 g
- Sól: 0,08 g

Informacje o wartościach odżywczych mają charakter orientacyjny! Faktyczne wartości na opakowaniu mogą się różnić od podanych tutaj. Prosimy pytać o aktualne wartości odżywcze naszych pracowników!

podobne produkty