Balance Food Makaron z ciecierzycy z siemieniem lnianym propozycja przygotowania:
Makaron wkładamy do dziesięciokrotnie wrzącej, osolonej wody z odrobiną oleju, gotujemy 8-10 minut i przepłukujemy zimną wodą.
Masa netto: 250 g
Składniki: mąka z ciecierzycy, mąka z lnianki, mąka z diabelskiego języka, woda
Niska zawartość węglowodanów, bezglutenowa, bez jaj, bez soi, wysoka zawartość błonnika pokarmowego, źródło białka!
Miejsce pochodzenia: EU
Średnia wartość odżywcza na 100 g produktu:
- Energia: 1518 kJ / 364 kcal
- Tłuszcz: 6,8 g
- z czego nasycone kwasy tłuszczowe: 0,9 g
- Węglowodany: 32,5 g
- z czego cukier: 7,1g
- Błonnik: 27,4
- Proteiny: 28,6 g
- Sól: 0,08 g
Informacje o wartości odżywczej służą wyłącznie celom informacyjnym! Rzeczywiste wartości odżywcze na opakowaniu mogą się różnić od podanych tutaj. O aktualne wartości odżywcze prosimy pytać naszych kolegów!