Detale
Hiszpańska fabryka czekolady Trapa produkuje swoje wyroby najwyższej jakości od 1891 roku. W ofercie znajdują się tradycyjne, premium czekolady gorzkie i mleczne, a także szeroki wybór czekolad o różnych smakach oraz czekolady bez cukru.
Masa netto: 90 g
Skład: cukier, masło kakaowe, odtłuszczone mleko w proszku bez laktozy, masa kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, aromaty. Zawartość suchej masy kakaowej: minimum 34%.
Alergeny: Może zawierać śladowe ilości orzechów.
Kraj pochodzenia: Hiszpania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od światła słonecznego.
Optymalna temperatura spożycia: 18-21 °C.
Data ważności: zgodnie z informacją podaną na opakowaniu (dzień/miesiąc/rok).
Wartości odżywcze na 100 g produktu:
Energia: 2296 kJ / 550 kcal
Tłuszcz: 34 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 21 g
Węglowodany: 54 g
w tym cukry: 53 g
Białko: 6,6 g
Sól: 0,14 g
Informacje o wartościach odżywczych mają charakter orientacyjny. Aktualne wartości odżywcze podane na opakowaniu mogą się różnić. Prosimy o kontakt z naszymi pracownikami w celu uzyskania aktualnych informacji o wartościach odżywczych!