Sfermentowany otręby ryżowe, 250g.

Fermentowana skorupa ryżowa jest jedną z form recyklingu odpadów spożywczych, w której łuski ryżowe są fermentowane i suszone. Jest bogata w prebiotyczne błonnik i przeciwutleniacze, a także naturalnym źródłem witamin z grupy B i białka. Ma doskonały smak i chrupiącą teksturę, co czyni ją idealną przekąską lub dekoracyjnym elementem w sałatkach i zupach. Fermentowana skorupa ryżowa jest bezglutenowa, wegańska i zdrową alternatywą dla tradycyjnych przekąsek chrupiących.
7,70
Punkty po zakupie: 0,15 zł
Detale
Waga netto: 250 g
Zawartość odżywcza w 100 g produktu:
Energia: 1535 kJ/376 kcal
Tłuszcz: 16,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,2 g
Węglowodany: 22,9 g
w tym cukry: 6,2 g
Błonnik: 37 g
Białko: 13,3 g
Sól: 0,01 g
Wartości odżywcze mają charakter informacyjny! Aktualne wartości odżywcze na opakowaniu mogą się różnić od podanych tutaj. Prosimy o zapytanie o aktualne wartości odżywcze w naszym Biurze Obsługi Klienta!
Csomagajánlatok
podobne produkty